top of page

Over ons

Mary en Joyce Beije

A. Pouwesrtraat 1

4333 MC Middelburg

Tel. 06-16500728

E-mail: marybeije@gmail.com

KvK : 21017571


In 1993 heeft Mary Beije TSP Agency opgericht. Nadat zij door Anfi del Mar is benaderd om voor hen promotionele activiteiten te verzorgen, (fly-buy agent gedurende de jaren 1993, 1994 en 1995) bleek al snel goede advisering noodzakelijk te zijn, vandaar dat zij zich hierin is gaan specialiseren en o.a. de AOCB (Anfi Owners Club Benelux) is opgericht. (Van januari 2003 tot oktober 2017 bestuurslid / voorzitter Comité Anfi Beach Club).


Vanaf het jaar 2020 is Joyce Beije actief gaan meewerken in het bedrijf. Dit doet zij naast haar fulltime baan. Sinds 2007 is zij werkzaam in de hotellerie. In 2020 heeft zij zich verkiesbaar gesteld voor het leden comité van Anfi Beach en kwam 17 stemmen te kort om hier in deel te mogen nemen. In 2023 zijn er opnieuw verkiezingen en is zij voornemens haar opnieuw verkiesbaar te stellen.

Ons bedrijf is geba​seerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, indien u vragen hebt en/of geïnteresseerd bent in o.a. het (ver-)huren en (ver-)kopen van één of meerdere accommodaties van de leden van ANFI, Gran Canaria.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

 UIT JE DAK OP DE PLAZA:

Anfi Flashmob Video - YouTubeplaza.mht

bottom of page